
Osobní vazby na výrobce
Většinu výrobců znám osobně a máme přátelské vztahy

Exkluzivní produkty
Prodávám produkty, které na jiné české e-shopy nemají

Recepty a inspirace
Z většiny produktů už jsem vařil a udělal s nimi recepty
Ponti, Balzamikový ocet z Modeny – Aceto Balsamico di Modena, 0,5 l
Ponti Aceto Balsamico di Modena je tradiční italský balzamikový ocet vyráběný z pečlivě vybraného vinného moštu a vinného octa. Pochází přímo z Modeny, regionu s chráněným označením původu, který je světově proslulý výrobou pravého balzamika.
Ocet se vyznačuje vyváženou sladkokyselou chutí, sametovou konzistencí a intenzivním aromatem, díky čemuž se stává univerzálním dochucovadlem. Skvěle podtrhne chuť čerstvých salátů, grilované i pečené zeleniny, sýrů, masa a ryb. Lze ho využít také k marinování nebo jako finální dochucení hotových pokrmů.
V bodech:
– tradiční balzamikový ocet z Modeny
– vyvážená sladkokyselá chuť a sametová textura
– intenzivní aroma typické pro region Emilia-Romagna
– vhodný k zelenině, sýrům, masu i rybám
– balení 0,5 l
Složení:
Vinný ocet, koncentrovaná šťáva z hroznů, vařený jablečný mošt, karamelové barvivo E150d. Obsahuje sulfáty. Kyselost 6%.
Skladování:
Uchovávejte na chladném a suchém místě.
Nutriční hodnoty na 100 g produktu:
Energetická hodnota: 409 kCal
Tuky: --- g
z toho nasycené mastné kyseliny: --- g
Sacharidy: 19 g
z toho cukry: 19 g
Bílkoviny: --- g
Sůl: 0,1 g
Ponti Aceto Balsamico di Modena je tradiční italský balzamikový ocet vyráběný z pečlivě vybraného vinného moštu a vinného octa. Pochází přímo z Modeny, regionu s chráněným označením původu, který je světově proslulý výrobou pravého balzamika.
Ocet se vyznačuje vyváženou sladkokyselou chutí, sametovou konzistencí a intenzivním aromatem, díky čemuž se stává univerzálním dochucovadlem. Skvěle podtrhne chuť čerstvých salátů, grilované i pečené zeleniny, sýrů, masa a ryb. Lze ho využít také k marinování nebo jako finální dochucení hotových pokrmů.
V bodech:
– tradiční balzamikový ocet z Modeny
– vyvážená sladkokyselá chuť a sametová textura
– intenzivní aroma typické pro region Emilia-Romagna
– vhodný k zelenině, sýrům, masu i rybám
– balení 0,5 l
Složení:
Vinný ocet, koncentrovaná šťáva z hroznů, vařený jablečný mošt, karamelové barvivo E150d. Obsahuje sulfáty. Kyselost 6%.
Skladování:
Uchovávejte na chladném a suchém místě.
Nutriční hodnoty na 100 g produktu:
Energetická hodnota: 409 kCal
Tuky: --- g
z toho nasycené mastné kyseliny: --- g
Sacharidy: 19 g
z toho cukry: 19 g
Bílkoviny: --- g
Sůl: 0,1 g