


Filety z grilované makrely od Callipo jsou pečlivě vybírány a ručně zpracovávány za čerstvá na místě rybolovu, aby byla zaručena vysoká kvalita a čerstvost. Konečné grilování umocňuje intenzivní chuť této vysoce ceněné mastné ryby. Makrely jsou bohaté na Omega-3, polynenasycené kyseliny, nezbytné pro správné fungování těla. jsou vhodné především k rychlému a chutnému druhému chodu.
Vhodné jako lehká svačinka s pečivem nebo k použití do těstovin a salátů bez potřeby dalšího vaření.
Filetti Di Sgombro Grigliati v bodech:
- grilované makrely v olivovém oleji
- bohaté na Omega 3 mastné kyseliny
- vhodné k okamžité konzumaci
Složení:
Makrela,oliv. olej,kouřové aroma,sůl.Oblast lovu uvedena na obalu.
Skladování:
Po otevření skladujte v lednici zalité olejem a spotřebujte do 3 dnů.
Nutriční hodnoty:
Energetická hodnota: 714
Tuky: 6,8
z toho nasycené mastné kyseliny: 1,5
Sacharidy: ---
z toho cukry: ---
Bílkoviny: 27
Sůl: 1,3
Callipo je tradiční italský výrobce rybích konzerv, založený v roce 1913 ve městě Pizzo Calabro v Kalábrii Giacintem Callipem, a od té doby vedený rodinou jako symbol "Qualità sopra tutto" – kvalita nade vše.
Firma se specializuje zejména na konzervu tuňáka (Yellowfin tuna), který zpracovává ručně v závodě v Maieratu, bez použití konzervantů či umělých barviv. Některé výrobky navíc obsahují jodidovanou sůl Presal, která je technologicky chráněná a dodává charakteristickou chuť.
Produkce se řídí tradičními postupy – výběr surovin, ruční plnění sklenic a až roční zrání některých řad – díky čemuž je každá sklenice plná aroma a kvality. Callipo nabízí také inovace jako tuňákové krémy, mořské speciality nebo domácí džemy z vlastních sadů.