
Osobní vazby na výrobce
Většinu výrobců znám osobně a máme přátelské vztahy

Exkluzivní produkty
Prodávám produkty, které na jiné české e-shopy nemají

Recepty a inspirace
Z většiny produktů už jsem vařil a udělal s nimi recepty
Negroni – Guanciale Nazionale, cca 1,5 kg
Guanciale je slavná italská specialita z vepřového laloku, který se nasolí, okoření a následně nechává pomalu vyzrát. Díky vyššímu obsahu tuku a jemné masité struktuře se při tepelné úpravě krásně rozvoní a dodává pokrmům nezaměnitelnou chuť.
Negroni, tradiční italský výrobce uzenin, přináší guanciale v celém kuse o váze cca 1,5 kg – ideální pro gastronomii, restaurace i milovníky pravé italské kuchyně. Tento produkt je považován za základní kámen římských receptů a vyniká svou autenticitou i kvalitou.
Pro jaké pokrmy se hodí:
– pravá pasta alla Carbonara
– Amatriciana s rajčatovou omáčkou a pecorinem
– Gricia, tradiční římská specialita
– skvělý také do rizot či zeleninových pokrmů
V bodech:
– tradiční guanciale z vepřového laloku
– sušené a kořeněné dle italské receptury
– autentická chuť římské kuchyně
– ideální pro Carbonaru, Amatricianu i Griciu
– balení: cca 1,5 kg – vhodné pro gastronomii i delikatesní kuchyni
Složení:
Vepřové maso,sůl,dextróza,koření,aromata,konzervační látky: E252, E250.
Skladování:
Skladujte při teplotách +2 až +5 °C
Nutriční hodnoty na 100 g produktu:
Energetická hodnota: 2644 kCal
Tuky: 64 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 22 g
Sacharidy: 0,5 g
z toho cukry: 0,5 g
Bílkoviny: 14 g
Sůl: 4 g
Guanciale je slavná italská specialita z vepřového laloku, který se nasolí, okoření a následně nechává pomalu vyzrát. Díky vyššímu obsahu tuku a jemné masité struktuře se při tepelné úpravě krásně rozvoní a dodává pokrmům nezaměnitelnou chuť.
Negroni, tradiční italský výrobce uzenin, přináší guanciale v celém kuse o váze cca 1,5 kg – ideální pro gastronomii, restaurace i milovníky pravé italské kuchyně. Tento produkt je považován za základní kámen římských receptů a vyniká svou autenticitou i kvalitou.
Pro jaké pokrmy se hodí:
– pravá pasta alla Carbonara
– Amatriciana s rajčatovou omáčkou a pecorinem
– Gricia, tradiční římská specialita
– skvělý také do rizot či zeleninových pokrmů
V bodech:
– tradiční guanciale z vepřového laloku
– sušené a kořeněné dle italské receptury
– autentická chuť římské kuchyně
– ideální pro Carbonaru, Amatricianu i Griciu
– balení: cca 1,5 kg – vhodné pro gastronomii i delikatesní kuchyni
Složení:
Vepřové maso,sůl,dextróza,koření,aromata,konzervační látky: E252, E250.
Skladování:
Skladujte při teplotách +2 až +5 °C
Nutriční hodnoty na 100 g produktu:
Energetická hodnota: 2644 kCal
Tuky: 64 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 22 g
Sacharidy: 0,5 g
z toho cukry: 0,5 g
Bílkoviny: 14 g
Sůl: 4 g