Italské máslo se vyznačuje vyšším podílem smetany, což mu dodává jemnější a plnější chuť, často s jemnými oříškovými podtóny. Díky vysoké kvalitě mléka a tradičním metodám výroby se italské máslo hodí zejména pro přípravu jemných dezertů a pečiva.
Složení:
Mléko a mléčné výrobky. Tuk v sušině min. 82%.
Skladování:
Skladujte při teplotě +0°C až +6°C
Nutriční hodnoty na 100 g produktu:
Energetická hodnota: 3123 kCal
Tuky: 84 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 60 g
Sacharidy: --- g
z toho cukry: --- g
Bílkoviny: 0,7 g
Sůl: 0,5 g
Složení:
Mléko a mléčné výrobky. Tuk v sušině min. 82%.
Skladování:
Skladujte při teplotě +0°C až +6°C
Nutriční hodnoty na 100 g produktu:
Energetická hodnota: 3123 kCal
Tuky: 84 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 60 g
Sacharidy: --- g
z toho cukry: --- g
Bílkoviny: 0,7 g
Sůl: 0,5 g