Italské potraviny, Strana 3
-
Sýry
-
Mléčné výrobky
-
Uzeniny
-
Těstoviny, rýže a polenta
-
Rajčatové a jiné omáčky
-
Olivové oleje a octy
-
Olivy a nakládaná zelenina
-
Marmelády a medy
-
Sladkosti a čokoláda
-
Slané snacky a grissini
-
Rybí speciality
-
Lanýžové speciality
Nejprodávanější
Výpis produktů

Tradiční tyrolský speck od Negroni – jemně uzená a kořeněná vepřová šunka s nezaměnitelnou vůní a delikátní chutí.

Pecorino Sfizio s lanýžem je ovčí sýr se spefickým aroma u chutí toskánských lanýžů z lokální toskánské sýrárny Formaggeria Toscana.

Uzené a vyzrálé vepřové líčko s intenzivní chutí, nepostradatelné pro Carbonaru či Amatricianu.

Krémový sýr z pravé gorgonzoly s jemně pikantní chutí. Ideální na pečivo, do omáček i jako dip k zelenině.

Krémový sýr z Parmigiano Reggiano s jemně oříškovou chutí. Ideální do těstovin, rizota i jako luxusní pomazánka na pečivo.

Mascarpone je krémový italský sýr, který je známý především díky své úloze v dezertech jako je tiramisu. Má velmi hladkou texturu a sladkou, lehce máslovou chuť.

Provola Dolce z Monti Trentini je tradiční pařený kravský sýr s jemně sladkou chutí a měkkou texturou. Zraje min. 1 měsíc a je skvělý do salátů i teplých jídel.

Caciotta Bigonda je jemný poloměkký sýr vyrobený z čerstvého italského kravského mléka, obohacený o směs aromatických horských bylinek.

Caciotta Peperoncino je poloměkký kravský sýr s přidanou kalábrijskou chilli papričkou. Jemně pikantní chuť, ručně vyráběný v sýrárně Monti Trentini.

Provola Affumicata z Monti Trentini je uzený kravský sýr s jemně sladkou chutí a kompaktní texturou. Tradiční specialita s minimálním zráním 1 měsíc.

Polotvrdý sýr, vyrobený z kravského mléka a charakteristický svou jemnou, mléčnou chutí. Díky své pevné, ale přitom krémové textuře je ideální k tepelné úpravě a grilování.

Caciotta Tartufo je poloměkký kravský sýr z Monti Trentini s pravým černým letním lanýžem. Jemná textura, výrazná vůně a delikátní chuť pro gurmány.