
Osobní vazby na výrobce
Většinu výrobců znám osobně a máme přátelské vztahy

Exkluzivní produkty
Prodávám produkty, které na jiné české e-shopy nemají

Recepty a inspirace
Z většiny produktů už jsem vařil a udělal s nimi recepty
Ročník: 2024
Zbytkový cukr: polosuché
Obsah alkoholu: 13 % obj.
Skladování:
Víno uchovávejte vždy v prostředí, kde je chladno, sucho a tma. Pro dlouhodobé skladování je ideální stálá teplota mezi 10–15 °C. Důležité je chránit láhev před přímým slunečním zářením a vyvarovat se prudkým změnám teplot, protože ty mohou narušit kvalitu vína, jeho vůni i chuťový profil.
Ideální teplota pro servírování vína:
Šumivá vína a šampaňské: 6–8 °C
Lehké bílé víno, rosé: 8–10 °C
Plnější bílé víno: 10–12 °C
Červené lehké víno (Pinot Noir, Beaujolais): 12–14 °C
Středně plná červená vína: 14–16 °C
Těžká červená vína (Cabernet Sauvignon, Barolo): 16–18 °C
Dezertní a fortifikovaná vína (Portské, Sherry): 12–14 °C
Alergeny: Oxid siřičitý
Alkohol škodí zdraví. Pijte s rozumem. Těhotné ženy by neměly pít vůbec.
Zbytkový cukr: polosuché
Obsah alkoholu: 13 % obj.
Skladování:
Víno uchovávejte vždy v prostředí, kde je chladno, sucho a tma. Pro dlouhodobé skladování je ideální stálá teplota mezi 10–15 °C. Důležité je chránit láhev před přímým slunečním zářením a vyvarovat se prudkým změnám teplot, protože ty mohou narušit kvalitu vína, jeho vůni i chuťový profil.
Ideální teplota pro servírování vína:
Šumivá vína a šampaňské: 6–8 °C
Lehké bílé víno, rosé: 8–10 °C
Plnější bílé víno: 10–12 °C
Červené lehké víno (Pinot Noir, Beaujolais): 12–14 °C
Středně plná červená vína: 14–16 °C
Těžká červená vína (Cabernet Sauvignon, Barolo): 16–18 °C
Dezertní a fortifikovaná vína (Portské, Sherry): 12–14 °C
Alergeny: Oxid siřičitý
Alkohol škodí zdraví. Pijte s rozumem. Těhotné ženy by neměly pít vůbec.