Rajčatové a jiné omáčky, Strana 2
Nejprodávanější

Pesto Tigullio s rajčaty sušenými na slunci a pistáciemi – originální kombinace sladkosti rajčat a jemné oříškové chuti.

Tradiční Carbonara omáčka připravená podle klasické receptury s pravým pecorinem, pancettou a čerstvým pepřem. Ideální pro rychlou přípravu autentické carbonary přímo u vás doma.

Pečená červená rajčata Romeo Ficacci s intenzivní sladkokyselou chutí. Tradiční středomořská delikatesa.

Bio pikantní marmeláda z kalábrijských chilli papriček. Originální doplněk k sýrům, masu i grilovaným specialitám.

Pikantní omáčka Aglio Olio e peperonicno z česneku a chilli papriček v olivovém oleji. Intenzivní chuť, která dodá šmrnc těstovinám i masovým pokrmům.

Jemný krém z artyčoků a česneku v olivovém oleji. Lahodná pomazánka či dochucovadlo inspirované středomořskou kuchyní.

Sladká červená cibule z Tropea IGP, jedna z nejlepších cibulových odrůd na světě v podobě delikátní marmelády.

Tradiční toskánská omáčka s divočákem, rajčaty a bylinkami. Intenzivní chuť pro milovníky autentické italské kuchyně.

Delikátní krémová pomazánka s pravým černým lanýžem, skvělý na ochucení těstovin, risotta, bruschett nebo jako luxusní doplněk k masu a zelenině.

Jemná a aromatická omáčka s masem srnce a rajčaty. Typická zvěřinová specialita severní Itálie, ideální k širokým těstovinám.

Tradiční italská omáčka s kachním masem a rajčaty. Bohatá chuť inspirovaná toskánskou kuchyní, ideální k širokým těstovinám.