Sýry, Strana 2
Nejprodávanější
Řazení produktů
Výpis produktů
Pecorino Sfizio s růžovým pepřem je ovčí sýr s jemně pikantní a květinovou chutí, ručně balený, s měkkou elastickou pastou. Vyráběný v toskánské sýrárně Formaggeria Toscana.
Pecorino Sfizio s vlašskými ořechy je ovčí sýr s jemně nasládlou chutí ořechů, ručně balený, s měkkou elastickou pastou a jantarovou barvou.Vyráběný v lokální toskánské sýrárně...
Pecorino Sfizio s lanýžem je ovčí sýr se spefickým aroma u chutí toskánských lanýžů z lokální toskánské sýrárny Formaggeria Toscana.
Krémový sýr z pravé gorgonzoly s jemně pikantní chutí. Ideální na pečivo, do omáček i jako dip k zelenině.
Krémový sýr z Parmigiano Reggiano s jemně oříškovou chutí. Ideální do těstovin, rizota i jako luxusní pomazánka na pečivo.
Mascarpone je krémový italský sýr, který je známý především díky své úloze v dezertech jako je tiramisu. Má velmi hladkou texturu a sladkou, lehce máslovou chuť.
Provola Dolce z Monti Trentini je tradiční pařený kravský sýr s jemně sladkou chutí a měkkou texturou. Zraje min. 1 měsíc a je skvělý do salátů i teplých jídel.
Caciotta Bigonda je jemný poloměkký sýr vyrobený z čerstvého italského kravského mléka, obohacený o směs aromatických horských bylinek.
Caciotta Peperoncino je poloměkký kravský sýr s přidanou kalábrijskou chilli papričkou. Jemně pikantní chuť, ručně vyráběný v sýrárně Monti Trentini.
Provola Affumicata z Monti Trentini je uzený kravský sýr s jemně sladkou chutí a kompaktní texturou. Tradiční specialita s minimálním zráním 1 měsíc.
Polotvrdý sýr, vyrobený z kravského mléka a charakteristický svou jemnou, mléčnou chutí. Díky své pevné, ale přitom krémové textuře je ideální k tepelné úpravě a grilování.
Caciotta Tartufo je poloměkký kravský sýr z Monti Trentini s pravým černým letním lanýžem. Jemná textura, výrazná vůně a delikátní chuť pro gurmány.


