


Pasta Santoni – La Tagliatella Peperoncino, 250 g
Tagliatella Peperoncino od Pasta Santoni jsou prémiové italské těstoviny ručně vyráběné v malé vesnici Monte San Pietrangeli v regionu Marche. Při výrobě se používají pouze lokální suroviny – čerstvá BIO vejce a mouka od vybraných farmářů z Marche. Do těsta je navíc přidáváno přírodní chilli, které těstovinám dodává jemně pikantní charakter a výraznou chuť.
Těstoviny jsou tažené bronzem a pomalu sušené při nízkých teplotách, což jim dává hrubší povrch a porézní strukturu, díky které na sebe dokonale vážou omáčky. Výsledkem je autentická italská těstovina, kterou si oblíbily i vyhlášené restaurace.
Pro jaké recepty se hodí:
Skvěle se kombinují s rajčatovými omáčkami (např. arrabbiata), s mořskými plody nebo se sýrovými a zeleninovými omáčkami, kde pikantní nádech těstovin dodá receptu hloubku. Výborné také k jednoduchým kombinacím s olivovým olejem, česnekem a bylinkami.
Vesnice Monte San Pietrangeli, místo kde se těstoviny Santoni vyrábí -
V bodech:
– prémiové tagliatelle s jemně pikantní chutí
– vyrobené z BIO vajec a mouky z Marche
– ruční výroba, bronzové tažení a pomalé sušení
– perfektně vážou omáčky díky porézní struktuře
– ideální k rajčatovým omáčkám, mořským plodům i zelenině
– balení 250 g
Složení:
Krupice z tvrdé pšenice,vejce 40%,chilli paprička 1,5%,obsahuje lepek.
Skladování:
Skladujte v chladu, suchu a temnu.
Nutriční hodnoty na 100 g produktu:
Energetická hodnota: 1651 kCal
Tuky: 4,1 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 1,1 g
Sacharidy: 72,2 g
z toho cukry: 5,3 g
Bílkoviny: 16 g
Sůl: 0,2 g